Friday , 3 December 2021

BASHA: VULLNETI I QYTETARËVE MË 25 PRILL U TJETËRSUA

Teksa zhvilloi një takim me qytetarët në Fier, kryedemokrati Lulzim Basha, u shpreh se për herë të parë ndoshta në histori, demokrat e socialist janë të një mendje pavarësisht se njëra palë e thotë me zë të lartë, e tjetra me zë të ulët që vullneti i qytetarëve më 25 prill u tjetërsua.

Beteja do të vazhdojë, do të vazhdojë pikërisht për ata të cilët e nisëm shtoi Basha.

Sipas Bashës, 25 prilli u kthye në një ditë vjedhjesh, më të madhen në 30 vite, ndërkohë regjimi ka ndaluar përkohësisht ndryshimin.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …