Sunday , 17 February 2019

“BASHKE PER NJE QEVERISJE TE GJELBERT AKTIVE”

“Bashke për një qeverisje të gjelbert aktive” është projekti që do të zbatohet në Lezhë në fokus të së cilit do të jenë çështjet e mjedisit.Prezantimi i këtij projekti u bë në prani të eksperteve të fushes si dhe aktoreve lokal, ndërsa synimi është ndergjegjësimi i të zgjedhurve lokal që të përfshijnë në planet e tyre një qeverisje të mirë dhe efektive mjedisore.
Sinkron Nik NIKOLLI Drejtor i Qendres per Zhvillim dhe Integrim
Drejtuesi i këtij projekti Mark Ruçi, u shpreh se është mjaft e rëndëisishme adresimi në mënyre profesionale i problematikave të mjedisit pranë pushtetit vendor.
Sinkron Mark RUÇI Drejtues i Projektit
Rajoni i Lezhës është një ndër zonat me natyre të larmishme dhe mjaft atraktive për turizem, ndaj dhe përmiresimi situates mjedisore shihet si mjaft e nevosjshme.

 

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …