Saturday , 16 November 2019

BASHKEBISEDIM ME PROZATORIN LAZER STANI

Në përmbyllje të aktiviteteve në kuader të muajit të letërsisë dhe artit në ambjentet e bibliotekes “Gjergj Fishta” në Lezhë u zhvillua një bashkëbisedim letrat me prozatorin Lazer Stani. Shkrimtar, poet e miq të librit të pranishem në këtë takim vlersuan botimet e Lazer Stanit që sipas tyre janë mjaft domothenese për letersinë shqipe.

Prozatori Lazer Stani u shpreh se nuk mban shenime por ajo që shkruan gjithmonë i mbetet në kujtese.

Gjatë gjithë muajit tetor në biblioteken “Gjergj Fishta” në Lezhë janë organizuar një sërë aktivitetesh në fokus të së cilëve ka qenë libri.

Lexoni dhe kete

KONKURSI I HISTORISË MES SHKOLLAVE TË SHKODRËS

Këtë të mërkurë është zhvilluar finalja e konkursit në lëndën Histori, në kuadër të 75-vjetorit …