Thursday , 6 August 2020

BASHKIA LEZHE INVESTON NE BLLOKUN 11.2 HEKTARE

Pluhuri i veres dhe permbytjet e dimrit nuk do te jene me shqetesimi i banoreve te bllokut 11.2 hektare ne lagjen Beselidhja te Lezhes. Bashkia nderhyri per te zgjidhur nje problem shume vjecar ndersa zona do te kete nderhyrje edhe sa i takon sinjalistikes qe garanton levizjen e mjeteve dhe kembesoreve.

Nenkryetari i bashkise Lezhe, Enver Hafizi, tha se situata eshte krejt tjeter ndersa flet edhe per nderhyrje te tjera ne qytet qe vine sipas tij nga situata e favorshme ekonomike qe u krijua pas shlyerjes se borgjeve dhe miremenaxhimit te taksave.

Rehabilitimi i plote i infrastruktures se brendshme ne bllokun e banimit 11.2 hektare ne qytetin e lezhes eshte nje investim i bashkise me fondet e saj ne vlere 12 milion leke te reja, por qe ka zgjidhur nje problem shume social per qindra banore te kesaj zone, ndersa vijohet me nbderhyrje edhe ne disa zona te tjera.

Lexoni dhe kete

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e …