Saturday , 18 January 2020
Breaking News

BASHKIA LEZHE SHTRON IFTAR PER BESIMTARET MUSLIMANE

Në kuader të muajit të madherueshem të ramazanit Bashkia Lezhë ka shtruar një iftar për besimtaret musliman. Kryetari i Bashkisë Fran Frrokaj vlersoi sakrificen e bërë dhe uroi agjerim të mbarë për të gjithë besimtaret.

Myftiu i Lezhës Agim Tereziu falenderoj Bashkinë e Lezhës për iftarin e shtruar, ndërsa foli për rëndësinë e muajit të ramazanit.

Shtrimi i iftarit në muajin e madhërueshem të ramazanit është kthyer në traditë të përvitshme nga Bashkia Lezhë, në respekt të bësimtareve musliman të këtij qyteti.

Lexoni dhe kete

ÇFARË DO TË NDODHË ME SPITALIN E LAÇIT?

Që prej tërmetit të 26 Nëntorit urgjenca e spitalit e Laçit është zhvendosur në mjediset …