Tuesday , 16 August 2022

BASHKIA PUKË VENDOS KUSHT VAKSINËN PËR ADMINISTRATËN

Rritja e numrit të rasteve me Covid-19 ka bërë që Bashkia e Pukës të bëhet institucioni i parë në vend që vendos kusht për administratën vaksinën ose tamponin.

Kryebashkiaku i Pukës, Gjon Gjonaj, ka marrë vendimin që punonjësit e administratës të sjellin kartelën e vaksinimit ose kush nuk vaksinohet, çdo javë duhet të sjellë rezultatet e tamponit.

Kryebashkiaku Gjonaj bëri apel për masa mbrojtëse nga qytetarët…

Gjithashtu, Bashkia Pukë ka marrë vendim për rikthimin e dezinfektimeve masive në qytet dhe institucione.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …