Breaking News

BASHKIA SHKODER, 211 KERKESA PER LEJE NDERTIMORE

211 Kerkesa per leje ndertimi jane paraqitur prane Bashkise Shkoder pergjate 9 mujorit te ketij viti. Kreshnik Kopliku,pergjegjes i Drejtorise se kontrollit te zhvillimit territorit ben me dije se keto kerkesa jane te ndara ne disa lloje.

Nga keto 211 kerkesa, 44 prej tyre jane refuzuar per shkak te disa problematikave, kryesisht ne mos perdorimin e portalit E albania.

Kerkesat per leje ndertimore perfshine edhe ato ne njesite administrative. Ndersa Kopliku ben thirrje qe aplikuesit te kene kujdes ne perdorimit te portalit e albania, pasi gabimet teknike ne kete portal kane quar ne refuzimin e disa kerkesave per leje ndertimore.

Lexoni dhe kete

TURIZMI MALOR NE MALESI TE MADHE, JA ÇFARE MUNGON

Turizmi malor ka qenë në fokus të emisionit “Mirëmëngjes” të kësaj të hënë në Tv …