Thursday , 22 February 2018

BASHKIA SHKODER, DERGON INVESTIME NE FZHR!

Ne kuader te prioriteve qe ka si institucion, Bashkia Shkoder ka derguar disa investime ne Fondin e Zhvillimit te Rajonit, pas miratimit te buxhetit te vitit 2017. Ne investimet qe pritet te realizohen perfshihen nderhyrje ne 6 shkolla, qendra shendetesore, rrjete kanalizimesh ne njesite administrative dhe qytet. Nje gje e tille u be e ditur nga n/kryetari i Bashkise Shkoder.

Meta theksoi se cdo gje qe eshte planifikuar nga Bashkia Shkoder do te realizohet shume shpejt.

Pavaresisht mbeshtetjes apo jo nga qeveria shqiptare, Meta eshte i bindur ne realizimin e projekteve te projektuar nga Bashkia Shkoder.

Lexoni dhe kete

REFORMA E UJIT, SENSIBILIZOHEN QYTETARET NE LEZHE

Reforma e qeverisë për ujin ka sjellë sensibilizim të qytetareve në Lezhë për të shlyer …