Breaking News

BASHKIA SHKODER KA GATI MASAT PER EVAKUIM

Menjëherë pas deklaratës së komisionit të emergjencave civile në prefekturën e Qarkut Shkodër, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, është nisur drejt zonave të përmbytura të Nënshkodrës. Ademi ndoqi nga afër proçesin e marrjes në dorëzim të logjistikës se ardhur nga Rezervat e Shtetit në mbeshtetje të familjeve të përmbytura. Gjithashtu, Ademi foli edhe per masat e marra nga Bashkia Shkodër për akomodimin e njerëzve nëse do të lind nevoja për evakuim.

Situata në njësitë e përmbytura të Nënshkodrës është rënduar në orët e fundit, ku harta e përmbytjeve është zgjeruar ndjeshëm në këto zona.

 

https://youtu.be/_Mkr42U6H7M

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borën  që sjell bllokimin e rrugës se Thethit është e tillë prej disa …