Monday , 26 October 2020

BASHKIA SHKODER NIS GRUMBULLIMIN E TE DHENAVE

Bashkia Shkoder kete jave ka nisur mbledhjen e te dhenave per nje census ne te gjithe territorin e saj. Kete lloj censusi Bashkia Shkoder ka nisur qe ta zbatoje nepermjet metodes se deklarimit te perfitimit te sherbimeve publike qe kjo e fundit ofron ne territorin e saj. Ne njesine administrative Berdice jane angazhuar 4 inspektore ndersa pritet qe te kete te tjere inspektore nga Bashkia Shkoder me qellim krijimin e grupeve ne terren

Edhe Kryebashkiakja Voltana Ademi pohon se ky lloj censusi do te jete i dobishem ne planifikimin e ofrimit te shwerbimeve gjate viteve te ardhshme e po ashtu do te marre edhe nje feedback mbi realizimin e sherbimeve publike gjate ketij viti. Censusi do te jape te dhena me te sakta edhe per numrin rezident te popullsise, pasi ne njesine Berdice aktualisht jane 9500 banore, por rezident mendohet qe te jene rreth 7000 banore.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …