Thursday , 1 October 2020

BASHKIA SHKODER PUBLIKON 2 PROJEKTET APLIKUESE

Bashkia Shkoder ka publikuar 2 projekte net e cilat ka aplikuar me qellim perfitimin e fondeve nga qeveria Shqiptare. Projekti I pare eshte aplikim ne programin Shqiperia dixhitale drejtuar ministries se inovacionit. 2 Shkollat Mati Logoreci dhe Azem Hajdari jane pjese e projekteve me te cilat Bashkia ka aplikuar per rikonstruksionin e tyre.

Projekti I dyte me te cilin Bashkia Shkoder I eshte drejtuar qeverise shqipatre ka te beje me Dergim aplikimi per Fondin e zhvillimit te rajoneve. Ku pjese e prioriteteve ne projekt jane

  1. Projekt pyllezimi ne Tarabosh
  2. Permiresin I pyllezimit ne parcel ate tjera
  3. Ndertim lere uji ne fshatin Zogaj

Po ashtu behet e ditur se Bashkia Shkoder do te jete transparente edhe pergjigjet qe do te marrin nga sekretariatet perkatese. Pas deklarates se kryeministrit se Bashkia Shkoder nuk ka aplikuar ne asnje projekt, duket se kjo e fundit ka vendosur qe ti publikoje ato me qellim jo vetem pergenjeshtrimin e kesaj deklarate te kryeministerit por edhe transparencen me qytetaret mbi aplikimet dhe perfitimet e fondeve qe adreson qeveria Shqiptare ndaj Metropolit verior

Lexoni dhe kete

“TE RINJTE DUHET TE ORJENTOHEN DREJT KURSEVE PROFESIONALE”

Të rinjtë duhet të orjentohen drejt kurseve të formimit profesional për të patur një vend …