Wednesday , 17 January 2018

BASHKIA SHKODER TE TREGOJE VEMENDJE ME TE MADHE NDAJ TREGUT TE BAGETIVE

Ne tregun e bagetive ne Stom- Golem te qytetit te Shkodres duhet nje vemendje me e madhe nga Bashkia Shkoder. Kjo eshte kerkesa e veterinerit te tregut Voc Ndou, i cili thote se duhet qe te vijne me shpesh perfaqesues te ketij institucioni per flete-shoqerimet e kafsheve dhe per ndergjesimin e fermeve per te rregjistruar fermat e vendosur numrin e matrikujve.

Por, kete te Diele vihet re nje renie te numrit te tregtareve ne kete treg. Ndou tregon arsyet e renies se shitjeve.

Edhe pse stina e veres eshte afer dhe kujdesi duhet jete me i madh, veterineri i tregut te Stom- Golemit thote se tregu ploteson te gjitha kushtet per tregtaret.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …