Saturday , 20 January 2018
Breaking News

BASHKIMI EUROPIAN “NJEH” URDHERIN E MJEKUT

Urdheri i Mjekut tashme eshte njohur edhe nga Bashkimi Europian. Nje gje e tille u be e ditur nga qyteti i Shkodres nga presidenti i ketij urdheri, Fatmir Brahimaj. Sipas standarteve te bashkimit europian, urdheri i mjekut gezon edhe te drejte vote. Brahimaj theksoi se urdheri i mjekut nuk eshte shoqate politike, por organizem profesional.

Nderkohe, nga ana tjeter, shqetesuese per Urdherin e Mjekut mbetet largimi i mjekeve drejt vendeve te bashkimit europian, ku numri i te larguarve eshte i njejte me largimet e nje viti me pare.

Lexoni dhe kete

ALTIN PRENGA “PERSONAZHI I VITIT 2017”

Shoqata Kulturore Shega lezhjane i ka akorduar titullin “Përsonazhi i vitit 2017” kuzhinierit dhe biznesmenit …