BASHKITE E QARKUT LEZHE KUNDER SKEMES SE RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Mungesë transparence, dyshime për manipulim të skemes dhe largime të padrejta nga skema e ndihmes ekonomike. Këto janë akuzat që kanë bërë perfaqsuesit e tre bashkive në qarkun e Lezhës pas largimit nga skema e ndihmes ekonomike të rreth 3 000 familjeve. Debati që vuri përballë njesitë vendore dhe Shërbimin Social Shtetëror u realizua në institucionin e prefektit në mbledhjen e thirrur nga ky i fundit.

Prefekti Gjergj Prendi ka kerkuar qe te mos kete sorrollatje por  percaktim sakte te arsyeve se kush dhe pse e meriton apo nuk e meriton.

Pas këtij takimi është lënë që kërkesat e bashkive të dërgohen pranë ministrisë që të shikohet mundësia e ndryshimeve të mundshme.

Lexoni dhe kete

POLICIA: PELEGRINAZHI NE KISHEN E “SHNA NDOUT” KA KALUAR PA INCIDENTE

Pelegrinazhi i 12 dhe 13 qershorit në kishen e “Shna Ndout” në Laç ka kaluar …