BATICA NE VELIPOJE MBERRIN DERI TEK SHETITORJA

Ndryshimi I temperaturave në mënyrë të mënjhehershme ka shkaktuar edhe problemet e para. Si shkak I erërave të jugut niveli I ujërave në zonën e Velipojës në breg të detit ka pushtuar plotësisht rëren e plazhit.

Duket se zbatica do zgjas edhe disa diktë cka vështirëson edhe derdhjen e ujërave të lumenjëve të Shkodres në detë. Batica e e detit do zgjas deri të hënën ndërsa niveli I ujit ka mbërritur deri tek shetitorja e plazhit.

Në gjithë gjatësin prej 14 km të Plazhit të Velipojës është zona e rëres është mbuluar plotësisht ndërsa niveli I ujit shkon deri në 60 cm.

Lexoni dhe kete

POLICIA: PELEGRINAZHI NE KISHEN E “SHNA NDOUT” KA KALUAR PA INCIDENTE

Pelegrinazhi i 12 dhe 13 qershorit në kishen e “Shna Ndout” në Laç ka kaluar …