Wednesday , 29 September 2021

“BAY-PASSI I SHKODRES ESHTE I PAREALIZUESHEM”

Bay-passi i qytetit te Shkodres teknikisht eshte i parealizueshem. Keshtu shprehet specialisti Sulejman Vekshari gjate nje interviste per Tv Rozafa, per kete investim te paperfunduar.

Me tej, Vekshari shton se mos-perfundimi i bay-passit pervec pranise se zhavorit sjell edhe nje dem ekologjik per qytetin e Shkodres, si edhe ndikon ne temperaturen e qytetit.

Bay-passi i Shkodres eshte kthyer ne nje vend-grumbullim mbetjesh, duke demtuar edhe liqenin e Shkodres, si shkak i pranise se madhe te mbeturinave. Por, shqetesuese eshte prania e madhe e reres, qe i ka prishur pamjen edhe pedonales se Molos. Edhe pse u premtuar ndertimi i ketij bay-passi mesa duket nje gje e tille nuk pritet te ndodhe, te pakten edhe per disa kohe.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët …