Saturday , 16 November 2019

BB: 40% E SHQIPTARËVE NË EMIGRIM ME ARSIM TË LARTË, JA ÇFARË THOTË TUKA

Raporti më i fundit i Bankës Botërore tregon se 40% e shqiptarëve në emigrim janë me arsim të lartë. Pra, që tregon edhe njëherë tjetër se emigrimi vijon të jetë një fenomen shqetësues dhe i përhapur për shqiptarët. Për këtë raport flet edhe kreu i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura Shqiptare dega Shkodër, Albert Tuka.

Sipas tij, kjo vjen nga keq-qeverisja në vendin tonë dhe shqiptarët shohin si të vetmen rrugë emigrimin.

Lexoni dhe kete

KONKURSI I HISTORISË MES SHKOLLAVE TË SHKODRËS

Këtë të mërkurë është zhvilluar finalja e konkursit në lëndën Histori, në kuadër të 75-vjetorit …