Friday , 13 December 2019

“BEHU OFICER I FORCAVE TE ARMATOSURA”

Qendra e përsonel rekrutimit ka zhvilluar një aktivitet promovues në qytetin e Lezhës me qëllim sensibilizimin e të rinjeve për tu bërë pjesë e forcave të armatosura. Banda frymore e ushtrisë përfomoi në qeënder të qytetit, ndërsa u shpërndanë dhe fletpalosje për qytetaret, duke shpërndarë informacion mbi kriteret që duhen plotësuar për tu bërë pjese e forcave të armatosura.

Interesi i të rinjeve për tu bërë pjesë e forcave të armatosura ka ardhur në rritje gjatë viteve të fundit, pasi shihet si një mundesi e mirë punesimi për ta.

Lexoni dhe kete

“3 DERRKUCET”, SHFAQJE PER FEMIJE NE TEATRIN “MIGJENI”

Fëmijet e Shkodrës kanë pasur mundësinë të ndjekin më afër premieren e shfaqjes për fëmijë …