Wednesday , 17 January 2018

“BEHU VULLNETAR PER 1 DITE PER 1 QEN”

Anetare te organizates “Eko Mendje” ne qytetin e Shkodres jane bere bashke sot ne nje aktivitet ndergjegjesues. Ato u moren me pastrimin e qendres per kafshe “Animals Need Me”. Qente ne qytetin e Shkodres jane shtuar ndjeshem kohet e fundit dhe prandaj kerkohet nje pune me e madhe per sistemin e tyre.

Drejtuesi i “Eko Mendje” Mirsad Basha kerkon ndergjegjesimin e qytetareve per kujdesjen ndaj kesaj qendre dhe nje angazhim me te madh nga institucionet lokale.

Nder te tjera, Basha kerkon nga qytetaret me shume vullnetarizem ne mbrojtjen e kafsheve ne qytetin e Shkodres.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …