BERISHA: N DIT JAN KRKUAR RRETH 500 KUPONA PR PASAPORTA

br q t rritet numri I prsonave q kekrojn kupona pr pajisjen me pasaporta. Brnda nj dit jan shitur rreth 500 kupona, kjo pohohet nga drejtori I posts Shqiptare dega Shkoder Shelzen Berisha.

 

Berisha pohon se tashm po rikthehet normaliteti pran ksaj poste.

 

Pran postt shqiptare cdo dit jan paraqitur qindra qytetar ndrsa jo n pak raste jan detyruar q t rikthehen ditn tjtr pasi kan mbaruar t gjith kuponat pr pasaporta.

 

Lexoni dhe kete

USHQIME TË SKADUARA DHE TË PASIGURTA PËR KONSUM, AKU ASGJËSON RRETH 24 TON PRODUKTE

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë 24 orëve të fundit 330 inspektime dhe …