Breaking News

BIBLIOTEKA E LEZHES PASUROHET ME LIBRA TE RINJ

Botimet më të fundit të autoreve të njohur Europian të përkthyera në shqip, tashmë do të jenë në dispozion edhe të lexuesve lezhjanë.10 libra të rinj artistik të letërsisë për fëmije ju dhuruan bibliotekes “Gjergj Fishta” nga shtëpia botuese dituria.Me qwllim pwr tw nxitur tw rinjtw drejt leximi përmbajtja dhe rëndësia e këtyre botimeve të veçanta ju prezantuan një grupi nxënësish të shkollës “Gjergj Kastrioti”.

Përgjegjësja e Bibliotekes së Lezhës, Suela Bala thotë se këto libra janë një mundesi e mirë për të përafruar të rinjtë me leximet klasike.

Keto tituj te rinj librash konsiderohen si mjaft interesant, pasi mbartin në vetvete vlera shumë të mëdha kulturore dhe edukutive.

Lexoni dhe kete

VIHET NE SKENE KOMEDIA “LUFTA DHE PAQJA….PA PILAF”

Mes humorit dhe mesazheve të shumta, mbrëmjen e së martes u vendos në skenën e …