Monday , 21 January 2019

BILANCI I DREJTORISE SE TATIM-TAKSAVE SHKODER PER 2018

Në një dalje për mediat, drejtori i drejtorisë së tatim-taksave Shkodër, Hysen Hysaj, ka bërë bilancin për vitin 2018. Hysaj tha se drejtoria rajonale e tatimeve Shkodër e ka mbyllur vitin 2018 me realizim në masën 102% , ku rritja më e madhe ka qenë në TVSH dhe tatim-fitim.

Ai bën me dije se në Qarkun e Shkodrës operojnë 10 mijë biznese dhe janë regjistruar mbi 700 biznese.

Ndër të tjera, Hysaj vlerësoi punën e punonjësve të drejtorisë së tatimeve Shkodër gjatë vitit që lamë pas.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …