Wednesday , 17 January 2018

“BILBILAT E VEGJEL NE SHKODER KENDOJNE”, NIS FAZA E KATERT

Pas perfundimit te tre fazave seleksionuese te festivalit “Bilbilat e vegjel ne Shkoder kendojne” kete te Premte ka startuar faza e katert. Ne kete faze, femijet jane ndare ne kategori te ndryshme dhe dite te ndryshme. Drejtori i Qendres Kulturore te Femijeve Shkoder, Kujtim Alija tregon arsyen e ndarjes se femijeve ne kategori te ndryshme.

Alija shton se pas fazes se katert synohet te kalohet direkt ne fazen finale, por kur gara eshte e forte lind deshira per te shtuar fazat.

Ne kete faze, te edicionit te 22-te jane perfshire rreth 160 femije te shkollave qe perfshin Bashkia Shkoder.

Lexoni dhe kete

“STUDIME ETNOLOGJIKE TE SHQIPERISE S’EPERME”

Me rastin e 1-vjetorit te vdekjes se studiuesit Vili Kamsi, kete te shtune eshte organizuar …