Thursday , 24 September 2020

BILBILAT E VEGJL T SHKODRS KNDOJN˔

Edicioni i 21 Bilbilat e vegjel te Shkodres kendojne ka hyre ne fazen e katert te tij. Paraditen e kesaj te Marte eshte zhvilluar dita e dyte e kesaj faze, ku nxenes te shkollave 9-vjecare te qytetit te Shkodres performuan me kenget e tyre.

Drejtori i Qendres Kulturore te Femijeve, Kujtim Alija, theksoi se gara vazhdon te jete e forte, si rrjedhoje edhe te punes se palodhshme te mesuesve te muzikes. Gjithashtu, ai tha se mendon se disa prej ketyre zerave do ti shtohen skenave te medha shqiptare ne te ardhmen.
Kjo faze do te zgjase deri te Shtunen, pastaj do te kete nje jave pushim, per te vazhduar me fazen pasardhese. Interesi per kete aktivitet rritet cdo vit e me shume dhe nje gje e tille u pohua nga vete drejtori i QKF-se.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NË SHKODËR DREJT ZEROS

Një nga sitet më atraktive turistike sic është Kalaj Rozafa e Shkodrës, këtë vit është …