Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

BILETARIA ELEKTRONIKE, IMPAKT POZITIV NE KALANE E ROZAFES

Ka me shume se 1 muaj qe eshte implementuar biletaria elektronike ne kalane e Rozafes. Sipas drejtores se Drejtorise Rajonale Kombetare te Kultures Shkoder, Majlinda Laçaj vendosja e biletarise elektronike ka pasur impakt pozitiv ne te ardhurat e kalase. Nderkohe qe ka edhe nje rritje me 22% te numrit te vizitoreve ne te njejten periudhe, me nje vit me pare.

Laçaj tregoi edhe perse vjen kjo rritje e numrit te vizitoreve ne kalane e Rozafes.

Sipas Laçajt, ne rritjen e numrit te vizitoreve ka ndikuar edhe koha e mire qe ka mbajtur muajt e fundit.

Lexoni dhe kete

49.763 VIZITORE NE VITIN 2017 NE KALANE E ROZAFES

Kalaja e Shkodres vijon te jete monumenti me i vizituar ne rajonin verior te vendit …