BINO: VIRUSI NUK ËSHTË ZHDUKUR

Specialistja e ISHP-së, Silva Bino, i është drejtuar me një mesazh të gjithë qytetarëve, duke iu kërkuar të tregohen të kujdesshëm, gjatë lehtësimit të masave kundër koronavirusit, pasi virusi vazhdon të jetë mes nesh.

Përmes një video-mesazhi, Bino thekson se sjellja e përgjegjshme e qytetarëve është shumë e rëndësishme për të kaluar edhe këtë fazë të dytë të koronavirusit me lehtësi, si fazën e parë.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKTORI I TURIZMIT NE KRIZE

Pandemia COVID-19 po jep ndikim mjaft negativ në sektorin e turizmit në rajonin e Lezhës. …