Thursday , 22 February 2018

BISLIM AHMETAJ PROMOVON LIBRIN NE LEZHE

Poeti dhe Shkrimtari Bislim Ahmetaj ka promovuarnë qytetin e Lezhës librin e tij më të fundit me poezi të titulluar “Edhe zogjtë mashtrojmë”. Në këtë vëllim poetik Ahmetaj ka paraqitur më së shumti dashurinë për dy prinderit e tij. Beslim Ahmetaj thotë nëna e tijë të vetmin gëzim në jeten sa saja ka patur fëmijet dhe ky është qëllimi që ju ka kushtuar librin dy prinderve të tij.

Të pranishmit në këtë promivim librin vlersuan mjeshterinë e përdorur nga Bislim Ahmetaj në shkrimin e pozive.

Promovimi i librit “Edhe zogjtë mashtrojmë” mblodhi në biblioteken Gjergj Fishta të qytetit të Lezhës, Shkrimtar, poet, studues si dhe miq të autorit të këtij libri.

Lexoni dhe kete

4 MLN EURO PER RIKONSTRUKSIONIN E XHAMISE SE PLUMBIT

Qeveria e Turqisë pritet që të financojë një projekt për restaurimin e xhamisë së Plumbit …