BIZNESET VESHTIRESI NE SIGURIMIN E PUNONJESVE

Bizneset shqiptare po hasen në vështiresi për siguruar punonjes të kualifikuar.Shqetësimi është ngritur nga kreu i eksportuesve Shqiptar Alban Zusi, sipas të cilit deri dy vite më parë bizneset ishin në pamundesi për të rritur pagat e punonjesve, duke bërë që shumë përsona të largohen nga shqiperia.
Si
Për të ndaluar migrimin e shqiptareve duhet ndërmarrë në mënyre të menjëhershme një politike kombetare për të cilen Zusi jep disa rekomandime.

Largimi i popullsisë nga Shqiperia ka marrë përmasa të frikshme gjatë viteve të fundit, duke sjellë veshtiresi për sugurimin e fuqisë punetore në të gjitha sektoret e ekonomisë.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …