Saturday , 24 October 2020

BLLOKIMI I SEGMENTIT BOGE-QAF THORE-THETH, REAGON PAULIN RADOVANI

Prefekti i Qarkut Shkoder, Paulin Radovani, eshte shprehur se ne drejtim te Qaf Thores ka punuar fondi shqiptar i zhvillimit dhe ka per detyre mirembajtjen e kesaj rruge deri ne diten qe ia dorezon dikujt, teksa beri thirrje qe ti dorezohet Bashkise Shkoder.

Prefekti Radovani thekson se jane vetem banoret qe ankohen dhe kerkoj qe edhe perfaqesuesit e asaj zone te ankohen kur situata veshtiresohet.Nderkohe, ai beri te ditur propozimin e tij per zgjerimin e rruges.Si pasoje e bllokimit te segmentit rrugor, Boge-Qaf Thore-Theth, komunat Shosh e Shale te Dukagjinit mbeten cdo vit te bllokuara.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …