Thursday , 19 April 2018

BLLOKOHET PUNA NE HIPOTEKEN E LEZHES

Mungesa e titullarit ka bllokuar punën në Hipoteken e Lezhës, prej të pakten dy javesh.Qytetaret që duan të marrin shërbime në këtë insitucion e kanë të pamundur një gjë të tillë.Ata e konsiderojnë shqetësuese këtë fakt dhe për ta është e pakuptimte që Ministria e Drejtesisë nuk gjen zgjidhje.

Burime nga Zyra e Regjistrimit të Palujtshme në Lezhë kanë bërë me dije se pas dorëheqjes së ish drejtorit të komanduar Eraldo Smaçi, ka mjaft paqartësi edhe në punën e administratës që tashmë ka mbetur pa drejtues.Nga ana tjetër Ministria e Drejtësisë ka bërë me dije se drejtuesi i ri i Hipotekës së Lezhës do të prezantohet pasditen e së martes dhe duke nisur që nga dita e neserme, puna në këtë insitucion do të vijoje normalisht.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …