BLLOKU I PALLATAVE “AHMET HAXHIJA” MES GROPAVE ME UJE

Kanë mjaftuar disa reshje shiu që rruga Isuf Sokoli tek blloku i pallateve “Ahmet Haxhija” në qytetin e Shkodres të mbushet me ujë. Në këtë zonë nuk është ndërhyrë prej vitesh dhe një fakt i tillë pohohet nga vetë banorët e zonës. Sipas tyre, në dimër rruga është e pakalueshme. Ato kërkojnë që të bëhet edhe një lulishte në shërbim të familjeve në këtë lagje.

Kjo lagje ndodhet pranë tregut të Zdrales dhe nëse do të ndërhyhej nuk do kishte ndonjë kosto të madhe për institucionin e bashkisë.

Lexoni dhe kete

VJEDHJA E BAGETIVE SHQETESIM NE LEZHE

Vjedhja e bagëtive është kthyer në shqetësim për banoret e fshatrave të Lezhës. Dy lopë …