Saturday , 14 December 2019

Bluzat e bardha te vendosur ne kerkesat e tyre

Te vendosur qe kerkesat e tyre te mos shkojne ne vesh te shurdher. Megjithese eshte protesta e tyre e 4 askush nuk ka marre parasysh kerkesat e bluzave te bardha. Mjeket e spitalit rajonal Shkoder thone se do te vijojne te protestojne edhe ne ditet vijuese.

Kunder testimit por edhe kunder kushteve qe ekszistojne ne spitalin rajonal Shkoder. Kunder mungeses se medikamenteve dhe trajtimit te pacienteve. Ankesa keto qe shfaqen vetem ne kete periudhe nga bluzat e bardha.

Lexoni dhe kete

“SHQIPTARËT PO PËRBALLEN ME NJË REGJIM TË NGJASHËM TË 22 MARSIT 1992”

Shqiptarët sot po përballen me një tjetër sistem, me një tjetër regjim, të ngjashëm me …