Monday , 23 September 2019

BORXHI I KLUBIT VLLAZNIA NDAJ TATIM-TAKSAVE SHKODER

Borxhi i klubit Vllaznia ndaj drejtorisë së tatim-taksave Shkodër është në rritje. Problemet e klubit vijojnë, por ne kemi marrë masat tona dhe janë bllokuar të gjitha llogaritë bankare. Shprehet kështu drejtori i drejtorisë së tatim-taksave Shkodër, Hysen Hysaj, në lidhje me borxhin e klubit Vllaznia ndaj kësaj drejtorie.

Por, a mund të falet ky borxh i klubit Vllaznia? Për këtë Hysaj thekson:

Ndër të tjera, Hysaj bëri me dije se nuk ka asnjë proces gjyqësor mes drejtorisë së tij dhe Bashkisë Shkodër në lidhje me çështjen e borxhit.

Lexoni dhe kete

BAJRAKTARI: VLLAZNIA LUAN PËR KUALIFIKIM NË DANIMARKË

Dhjetë ditë më parë në ndeshjen ndaj ekipit danez Fortuna, Arbiona Bajraktari ka qenë lojtarja …