Thursday , 29 October 2020

BOSHATISET KONVIKTI “SAFET SPAHIJA”

Kjo eshte godina e konviktit “Safet Spahija” e cila i ngjan nje germadhe te braktisur

Drejtoria e sherbimeve sociale ne Bashkine Shkoder tha 2 jave me pare se ne kete godine do te strehohen jetimet, por kjo nuk eshte realizuar

Vetem ne katin e 2 te saj ndodhej mjekia e qendres shendetsore, pjesa tjeter e godines eshte bosh. Ndonese u tha se godina eshte ne kushte normale ne fakt ajo nuk ofron asnje kusht. Pervec amortizimit total, ky konvikt nuk ka as uje e as drita. Ky eshte nje nder konviktet i cili ka patur nje frekuentim te rregult te nxenesve, por per shkak te mungeses se investimeve dhe lenjes pas dore konvikti “Safet Spahija” ka degraduar duke u kthyer ne nje godine qe nuk ofron asgje! Po ashtu ish drejtoresha se bashku me 3 kujdestare kane kaluar ne konviktin e shkolles se muzikes.

Lexoni dhe kete

INVESTIMET E BASHKISË SHKODËR

Infrastruktura rrugore duket është një nga prioritetet e Bashkisë së Shkodrës. Nga të ardhurat e …