Wednesday , 25 April 2018

BREGU I LIQENIT TE SHKODRES MES MBETURINASH DHE KAFSHEVE TE NGORDHURA

Mbetje te shumta, barishte dhe kafshte te ngordhur. Kjo eshte situata e bregut te Liqenit te Shkodres. Nje gje e tille pervec se shkakton ndotje te liqenit, krijon edhe nje pamje te shemtuar. Qytetaret te pyetur per nje degradim te tille te liqenit shprehen se Bashkia Shkoder duhet te punoje me shume, por nga ana tjeter  duhet ndergjegjesim me i madh nga vete qytetaret e Shkodres.

Nje situate e tille vijon prej kohesh prane liqenit te Shkodres, dhe pavaresisht premtimeve te shumta si nga pushteti lokal ashtu edhe qeveria situata ka mbetur e njejte.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …