BRENDA KETIJ VITI NE LEZHE DO TE VENDOSET MAMOGRAFIA

Brenda këtij viti në spitalin rajonal të Lezhës do të vendoset mamografia për tju ardhur në ndihmë grave dhe vajzave të këtij rajoni. Lajmi është bëri i ditur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, sipas të cilës mamografia e lëvizshme është në dispozion të grave për të kryer ekzaminime falas gjatë gjithë vitit, sipas një grafiku të përcaktuar nga ministria.

Prej vitesh Lezhës i mungon mamografia dhe për të kryer këtë ekzaminim gratë dhe vajzat duhet ti drejtohen Shkodrës apo Tiranës.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …