Monday , 17 January 2022

BRESHËRI SHKAKTON DËME NË NJËSINË GUR I ZI

Situata e pazakontë nga breshëri ka shkaktuar dëme të jashtëzakonshme në njësinë Gur i Zi. Një gjë e tillë pohohet nga drejtori i bujqësisë në Bashkinë Shkodër, Alban Sekja.

Deri tani janë 350 ha të mbjellura të dëmtuara…

Për dëmet foli edhe një nga banorët e zonës…

Sekja bën me dije se do bëhet një evidentim dhe i bën thirrje qeverisë për mbështetje ndaj banorëve.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …