Wednesday , 26 June 2019

“BREZI I RI TE MOS HARROJE ATE QE KA NDODHUR NE TE KALUAREN”

Gjimnazistë të 12 shkollave të vendit tonë po zhvillojnë një cikël vizitash studimore në disa prej burgjeve dhe kampeve famëkeqe. Kjo falë bashkëpunimit me Institutin për demokraci, media dhe kulture. Drejtuesja e këtij institute Jonila Godole, thotë se e rëndësishme për brezin e ri është të mos harrojë atë që ka ndodhur duke qenë se nuk mësohet shumë në shkolla për të kaluaren.

Nuk i ikim do të shkuares dhe burgjet e asaj kohe duhej të ekzistonin edhe sot dhe të ktheheshin në muze shton Godole.

Vizita e radhës ishte në vendin e dëshmisë dhe kujtesës në qytetin e Shkodrës.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …