Wednesday , 17 January 2018

BSPSH, AKSIONI ANTI-INFORMALITET ESHTE TENDENCIOZ

Aksioni i hetimit tatimor i cili ka prekur edhe Metropolin verior eshte tendencioz dhe ka per qellim qe te vendose gjoba ndaj bizneseve. I ketij mendimi eshte kryetari i bashkimit te sindikatave te pavarura rajoni Verior Alber Tuka.

Tuka shkon edhe me tej teksa thote se eshte absurde te gjobiten qytetaret. Pasi produktet duhet te analizohen qe ne origjine, pa patur nevoje qe te penalizohen konsumatoret.

Bashkimi i sindikatave te pavarura apelon drejt hetimit tatimor qe te mos abuzoje me biznesin pasi ne te kundert do te kemi te njejten situate si 2 vite me pare. Mbyllje te subjekteve per shkak te falimentimit.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …