Sunday , 19 September 2021

BSPSH, MOHON TE KETE PREMTUAR VEND PER GREVISTET

Ndryshe nga grevistet, kryetari i sindikatave te pavarura rajoni Shkoder Albert Tuka, mohon se u ka premtuar 7 grevisteve qe do tu gjeje nje vend per te realizuar greven e tyre. Tuka thote se vetem i ka sugjeruar.

Banoret e NenShkodres sebashku me bashkimin e sindikatave te pavarura do te organizojne nje proteste te jete te dielen ne oren 11:00 dhe nje nder arsyet e protestes jane pikerisht demshperblimet e Nenshkodres.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavë të energjisë elektrike është kthyer në sfidë për qytetaret në Lezhë. Prej …