Wednesday , 17 January 2018

BSPSH, NE NDERMARRJE NUK PLOTESOHEN KUSHTET TEKNIKE TE PUNONJESVE

Kleotos Çeliku i cili humbi jeten 3 dite me pare teksa ishte ne krye te detyres, ne shume raste ka punuar pa patur kushtet teknike te duhura. Kjo behet e ditur nga Bashkimi i sindikatave te pavarura rajoni Shkoder, teksa thone se shume ndermarrje nuk respektojne ligjin per mbrojtjen e punonjesve.

Tuka u ben thirrje te gjitha ndermarrjeve qe te plotesojne kushtet teknike, ndersa apelon edhe drejt punonjesve qe te mos pranojne punesim pa patur kushte.

Reagimi i Sindikates vjen pas humbjes se jetes te punonjesit te ndermarrjes ujesjelles-kanalizime, ku punonjesi ishte edhe pjese e sindikates.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …