Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

BSPSH PARALAJMERON PROTESTA

Bashkimi I sindikatave te pavarura dega Shkoder ka lajmeruar protesta te metejshme. Kete here sipas kryetarit Albert Tuka pervec biznesit ne radhet e falimentimeve jane edhe taksite 8+1 si rezultat I reformave me 2 standarte.

I pyetur per pozicionin politik dhe aludimet se BSPSH eshte bashkuar ne qendrime me opoziten Tuka jep kete pergjigje.

20 dite ishin lene afat nga BSPSH qeverise Shqiptare per tu ulur ne bisedime. Ne fakt kane kaluar rreth 2 muaj dhe asnje reagim nuk ka ardhur, tashme BSPSH duket e bindur per te rifilluar protestat ndersa fton cdo individ apo parti e cila eshte e pa kenaqur nga qeverisja aktuale dhe reformat drastike te ndermarra

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …