Tuesday , 16 January 2018

BSPSH SHKODER NE MBESHTETJE TE PUNETOREVE TE UZINES SE KABLLOVE

Bashkimi i Sindikatave te Pavarura Shqiptare, dega Shkoder e ka ndjekur me seriozitet problematiken e punonjesve te uzines se kabllove ne Shkoder, qe para 2 ditesh dolen ne nje proteste. Kreu i BSPSH Shkoder, Albert Tuka thote se koncesionari turk nuk ka zbatuar pikat e kontrates me punonjesit dhe nuk ka pasur kontrolle per kushtet e punes ne kete uzine.

Eshte nje firme problematike dhe punonjesit kane te drejte per ankesat e tyre shton me tej Tuka.

Ne fund Tuka shton se problemi i ketyre punonjesve do te zgjidhet shume shpejt fale edhe bisedimeve me inspektoriatin e punes ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …