BUJAR SHALA, SHKODRANI KANDIDAT PER DEPUTET NE NORVEGJI

18 vite më parë së bashku me familje është larguar nga Shkodra drejtë Norvegjisë, në qytetin e Oslos. Prindërit tanë si babai si nëna menduan që ne të kemi një jetë më të mirë dhe prandaj vendosen që ne të shpërngulemi drejt norvegjisë. Por jeta në fillim e cdo emigrant është e vështirë.

Ai pas zgjedhjes si anëtar I Këshillit Bashkiak në Sarpsporg të Qarkut Osfold me partinë Konservatore Høyre ( Hojre), kandidon për deputet në zgjedhjet e ardhëshme politike në Norvegji. Arsyet që I hyri politikes sipas tij janë që të jap kontributin në cilin vend që jeton por edhe te pwrfaqwsoi komunitetin Shqiptar. Ndwrsa ka edhe arsye se pse zgjodhi partinw konservatore.

A ka ngjashmëri mes të djathes Shqiptare dhe të djathtes Norvegjese, apo të majtes Shqiptare dhe të Majtes Norvegjeze, Shala shprehet se këtu në shqipëri ska të majtë e të djathtë. Ndërsa sa I përket ndryshimeve në vendin tonë sa herë kthehet Shala sqaron se ai vjen me qëllim që të shoh gjërat e mira. Por ka edhe një porosi për politikanët e Shqiptarë.

Bujar Shala ka lindur në Shkodër, ndërsa sot jeton në Norvegji, aktualisht është kandidat për deputet I partisë konservatore të kryeminitres Erna Solberg, partisë në Pushtet, në zgjedhjet e përgjithëshme parlamentare që do mbahen me 11 shtator të këtij viti.

Lexoni dhe kete

PAA NIS PERGATITJET PER ZGJEDHJET LOKALE

Nga shkodra Partia Agrare Ambientaliste ka nisur përgatitjet për zgjedhjet lokale të 2019, në takim …