Saturday , 20 January 2018
Breaking News

BUMET NE QYTETIN E SHKODRES, PROBLEM PER URGJENCEN E LEVIZSHME

Prania e bumeve dhe nje trafiku te renduar ne rruget e qytetit te Shkodres vijojne te jene nje shqetesim serioz per urgjencen e levizshme prane poliklinikes. Keshtu shprehet doktoresha e kesaj urgjence, Sehar Baraku. Ajo thekson se tashme ne shtator ka lehtesim te qarkullimit dhe puna kryhet me lehte. Nderkohe, qe ne Gusht ka qene fluksi me i larte.

Me heret, doktoresha e urgjences se levizshme ka bere me dije se edhe telefonatat e rreme dhe ato per vizitat ne banesa qe i takojne mjekut te familjes jane dy probleme te tjera per urgjencen e levizshme. Prandaj, Baraku kerkon edhe nje mirekuptim nga qytetaret, ne rastet kur ato kane nevoje dhe telefonojne prane urgjences se levizshme.

Lexoni dhe kete

ALTIN PRENGA “PERSONAZHI I VITIT 2017”

Shoqata Kulturore Shega lezhjane i ka akorduar titullin “Përsonazhi i vitit 2017” kuzhinierit dhe biznesmenit …