Friday , 30 October 2020

BUSHATI: DEKLARATA E PREFEKTIT EMOCIONALE

Mbledhja e se enjtes e keshillit Bashkiak eshte me e rendesishmja e ketij viti per shkak te buxhetit te vitit 2016. Kryetari i keshillit bashkiak Xhemal Bushati nje dite perpara mbledhjes gjate nje interviste per Tv Rozafa thote se diskutimi dhe miratimi i buxhetit ka kohe te mjaftueshme te enjtenne keshill pasi materialet u jane derguar keshilltareve 11 dite me pare.

Bushati i ka dhene nje pergjigje edhe keshilltarit Fatlum Nurja per pesimizmin e tij mbi miratimin e buxhetit te vitit 2016.Deklarate emocionale e ka quajtur Bushati lajemrimin e prefektit Paulin Radovani mbi mundesine e shperberjes se keshillit bashkiak nese ky buxhet nuk miratohet brenda ketyre diteve.

Mbledhja e keshillit Bashkiak nis rreth ores 10 te se enjtes per te vijuar deri ne diskutimin e 6 pikave te rendit te dites.

 

Lexoni dhe kete

ÇIPA: MEDIA ËSHTË NËN PRESION, SITUATA SHUMË E VËSHTIRË

Është e pa precendent që media hedh në gjyq median, por ajo që ndoh nga …