BUSHATI REFUZON TE KOMENTOI TAKIMIN ME HOMOLOGUN GREK

Jemi këtu në Adriatik dhe cështjet e Jonit do I diskutojmë kur të jemi në brigjet e tij, ka qenë kjo përgjigja e Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati në lidhje me takimin me Ministrin e Jashtëm Grek Kotzias që u mbajt në qytetin e Korçes.

Ministri I Jashtëm Bushati dhe homologu I tij Grek zhvillua një takim dy ditor në qytetin e Korçes ku pjesë e bisedimeve mësohet të ketë qenë varrezave të 8000 ushtarëve grek të rënë në Shqipëri, edhe cështja e detit Jon, si dhe ligji I luftës.

Lexoni dhe kete

KORRUPSIONI NE SHQIPERI SIPAS QYTETAREVE

Partitë politike, gjyqësori, doganat dhe sistemi shëndetësor perceptohen nga shqiptarët që kanë nivelin më të …