“BUXHETI I KETIJ VITI NUK PLOTESON PRITSHMERITE E BASHKISE”

Buxheti i ketij viti nuk i ploteson te gjitha pritshmerite e Bashkise Shkoder, pasi investimet pritet te vijojne deri ne perfundim te mandatit. Nje gje e tille u be e ditur nga n/kryetari i Bashkise Shkoder, Dritan Meta, gjate nje interviste per Tv Rozafa. Meta theksoi se investimet do te perqendrohen edhe ne rehabilitimin e rrugeve dytesore me sistem ndricimi.

Sipas Metes, nje vemendje te vecante do ti kushtohet edhe tregjeve, ku brenda vitit 2017 do te shpenzohet nje fond per akomodimin e disa tregtareve, sidomos te atyre ne zonen e Rusit.

Meta beri te ditur se investime qe jane bazike dhe do te kene impakt do te jene ne infrastrukture dhe me pas ne ofrimin e sherbimeve te tjera ndaj qytetareve.

Lexoni dhe kete

ABUZIME ME BORXHET NDAJ VLLAZNISE, JA ÇFARE BEN ADEMI

Gjatë mbledhjes së Asamblesë së Vllaznisë, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, dhe njëkohësisht presidente e …