Breaking News

BUXHETI I VITIT 2018 NE BASHKINE MALESI E MADHE

Me 22 vota pro dhe 4 kunder eshte miratuar kete te merkure buxheti per vitin 2018 i Bashkise Malesi e Madhe. Nder pikat e rendit te dites qe ishin per miratim dhe me i rendesishmi ishte miratimi i projekt-buxhetit te vitit 2018 . Keshilltari i djathte, Gjovalin Veshtaj, hodhi akuza ndaj Bashkise Malesi e Madhe, duke thene qe ky buxhet nuk eshte gjitheperfshires  dhe permendi disa zona ku duhet nderhyre.

Keshilltaret e djathte kerkuan me shume investime nga Bashkia Malesi e Madhe dhe jo te vecohen vetem disa zona te kesaj bashkie

Lexoni dhe kete

RIKONSTRUKSIONI I PIKES KUFITARE TE HANIT TE HOTIT

Ministri i Brendshëm i vendit tonë Fatmir Xhafaj ka marrë pjesë këtë të premte në …