Saturday , 20 January 2018
Breaking News

“ÇAPAJEVAT E SHKODRES” NDIHME FAMILJES BEQIRAJ

Një grup të rinjësh nga Shkodra përmes thirrjes në rrjetin social facebook, kanë arritur që të mbledhin disa mjete financiare për familjen Beqiraj të Shkodrës, pas tragjedisë së ndodhur. Ata vizituan familjen ku i shprehen ngushëllimet si dhe ftuan gjithë qytetarët të solidarizohen me rastet në nevoja ekstreme.

Grupi social në rrjetin facebook ka bërë thirrje që ngjarje të till mos të përsëriten por që solidariteti të bëhët pjesë e shoqërisë tonë.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …